WEBINAARI 19.6. | Tee tulosta ja voi hyvin | Frank Martela

 WEBINAARI 19.6. | Tee tulosta ja voi hyvin | Frank Martela

 

Sisäinen motivaatio on tärkeää sekä oman hyvinvoinnin ja jaksamisen että myöskin parempien työtulosten kannalta. Erityisen kriittistä se on vaativassa asiantuntijatyössä, jossa ratkaisevaa ei ole pelkkä tekemisen määrä vaan tekemisen laatu. Mutta mitä on sisäinen motivaatio ja miten voit vahvistaa sitä omassa työssäsi?

Tervetuloa IAMCP-webinaariin 19.6.2024 klo 15-16

Tässä puheenvuorossa Aalto-yliopiston apulaisprofessori Frank Martela tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvan mutta käytännön esimerkkeihin ankkuroidun vastauksen kysymyksiin sisäisestä motivaatiosta työhyvinvoinnin ja aikaansaamisen keskeisenä lähteenä.

Puheenvuorosta opit:

  • Mitä tutkimus kertoo sisäisen motivaation hyödyistä erityisesti asiantuntijatyössä?
  • Mitkä ovat ihmisen psykologiset perustarpeet ja miten voit vahvistaa niitä omassa työssäsi?
  • Miten voit johtajana parhaiten tukea työntekijöiden sisäistä motivaatiota?

Webinaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Bio Frank Martela

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin, merkityksellisyyden ja hyvän elämän asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten näitä edistetään työpaikoilla, organisaatioissa ja yhteiskunnallisesti.

Frank toimii apulaisprofessorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän tutkii sisäisen motivaation ja merkityksellisyyden ohella itseohjautuvia organisaatiota ja avointa strategiaa. Kahden tohtorin tutkinnon ohella (Tuotantotalous, Aalto-yliopisto 2012 & Käytännöllinen filosofia, Helsingin yliopisto 2019) hän on hyvinvoinnin psykologian dosentti Tampereen yliopistolla ja on julkaissut tieteenalansa johtavissa journaaleissa, kuten Academy of Management Review, Perspectives on Psychological Science ja Nature Human Behaviour. 

Frank on Filosofian Akatemia Oy:n yksi perustajista ja on vuosien varrella pitänyt useita satoja puheenvuoroja suomalaisissa pörssiyhtiöissä, ministeriöissä ja muissa organisaatioissa. Häntä pidetään energisenä puhujana, joka vakuuttaa asiantuntijuudellaan mutta osaa esittää asiansa selkeästi ja ymmärrettävästi.

Frank on julkaissut useita tietokirjoja ja hänen tuorein kirjansa, Elämän tarkoitus – Suuntana merkityksellinen elämä, julkaistiin alun perin Yhdysvalloissa HarperCollinsin kustantamana, ja se on käännetty 29 eri kielelle. Frank on luennoinut hyvinvoinnista ja merkityksellisyydestä yliopistoissa viidellä eri mantereella, mukaan lukien Harvardin ja Stanfordin yliopistot, sekä pitänyt esityksen New Scientist:in Big Thinkers -luentosarjalla.