Hallitus

IAMCP Finlandin hallitus valittiin vuosikokouksessa 19.4.2023

Heikki Rakkolainen

Heikki Rakkolainen, hallituksen puheenjohtaja

Senior Sales Manager, Digia
LinkedIn

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Toteutamme alustaratkaisuja ja autamme hyödyntämään dataa sekä rakentamaan parhaan mahdollisen digitaalisen asiakaskokemuksen.

Heikki on ollut IT-alalla vuodesta 1992 useissa eri rooleissa. Pääosan urastaan hän ollut ERP:n, CRM:n  ja muiden liiketoimintajärjestelmien parissa,  erityisesti Microsoft Dynamicsin. Heikki on toiminut lukuisissa eri rooleissa: konsulttina, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myyntipäällikkönä sekä liiketoiminta- ja myyntijohtajana. Microsoft-ekosysteemissä Heikki ollut mukana jo vuodesta 2002.

Heikkiä kiinnostavat digitalisaatio, johtamiseen liittyvät teemat, B2B-myynti sekä liiketoiminnan kehittäminen.

Janne Anttila

Janne Anttila

Owner, ISLET
LinkedIn

Islet Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheomisteinen kasvuyritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja IT-ratkaisuja eri toimialoille. Islet on erikoistunut dataan ja analytiikkaan sekä toiminnanohjaukseen kattaen myös hankintatoimen modernit ratkaisut. Yritys on SAP:n kultakumppani ja Microsoftin kumppani Data & AI ja Infrastruktuuri -alueilla. Islet työskentelee päivittäin johtavien teknologioiden parissa ja auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan ja muuttamaan liiketoimintaansa sekä johtamaan reaaliaikaisella datalla.

Janne on kokenut tietojohtamisen ja analytiikan asiantuntija, joka ei pelkää laittaa käsiänsä saveen. Hänen intohimojaan ovatkin datastrategian luominen, monimutkaisten projektien suunnittelu ja kouluttaminen. Janne kuvailee olevansa vakavasti koukussa analytiikka-alueen teknologioihin, ja hän käyttääkin valtavasti aikaansa seuraten, tutkien ja testaten uusia datan ja analytiikan virtauksia.  Hän nauttii eniten päästessään yhdessä asiakkaan kanssa ideoimaan tieto-ohjautuvuuden kehittämistä seuraavalle tasolle, osallistumaan ratkaisujen kehittämiseen ja lopulta näkemään visioiden toteutuvan ja tuovan konkreettisia hyötyjä asiakkaille.

favicon

Jani Huhtala

Multimodal problem solver, Remod
LinkedIn

Working with WEB3, Metaverses and traditional tech.

Sami Isomäki

Sales Director & Partner, DB Pro Services
LinkedIn

DB Pro Services on pilvipohjaisiin data-alustoihin erikoistunut syväosaava asiantuntijayritys. Ratkaisumme rakentuvat eritoten Microsoft Azure data platformille. Osaamisemme keskeisiä argumentteja ovat asiakaslähtöisyys, syväosaaminen sekä ketteryys. Visiomme on olla yksityisen sektorin halutuin ja osaamiseltaan arvostetuin toimialariippumaton Microsoft-kumppani, joka toteuttaa asiakkailleen lisärvioa tuottavia ja edistyneitä pilvipohjaisia data- ja analytiikkaratkaisuja. Mustan vyön osaajamme tekevät työnsä viimeistä piirtoa myöten alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, asiakasta herkällä korvalla kuunnellen.

Samilla on lähes 25 vuoden kokemus ICT-alalta. Ensimmäiset kymmenen vuotta noista olivat C-painotteisia eli toimin tuote- ja projektihallinnan sekä myynnin tehtävissä 3 eri teleoperaattorilla.

Vuodesta 2008 alkaen Sami on työskennellyt IT-palveluntarjoajilla myynnin sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallintaan liittyvissä tehtävissä. Alkuun pääpaino oli käyttöpalveluissa ja viimeiset 7 vuotta ovat kuluneet dataan liittyvien asiantuntijapalveluiden parissa.

Vapaa-aikaan kuuluu urheilu eri muodoissaan, päälajeina lentopallo ja beach volley. Myös kuntosali ja laskettelu kuuluvat lajivalikoimaan.

Jari Kotola

Jari Kotola

Principal Consultant, Cloudriven
LinkedIn

Cloudriven suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja erityisesti asiakas- ja työntekijäkokemuksen digitalisoimiseksi hyödyntäen Microsoft 365:n, Dynamics 365:n, Power Platformin ja Microsoft Azuren kyvykkyyksiä. Ratkaisut ovat tyypillisesti myynnin, markkinoinnin, kenttätyön, sisäisen viestinnän ja yhteistyön sekä henkilöstöhallinnon sovelluksia ja niihin liittyviä konsultointi-, huolenpito- ja koulutuspalveluita.

Jari Kotola on ollut Microsoftin tuotteiden ja palveluiden kanssa tekemisissä vuodesta 1995 kouluttaen ja konsultoiden tietotyövälineiden käyttöä. Hän on kouluttanut vuodesta 2003 lukien suuren määrän SharePointin käyttäjiä, sisällöntuottajia, projektipäälliköitä ja IT-ammattilaisia. Viime vuosina toimenkuvaansa on liittyneet asiakaskohtaiset konsultoinnit Teamsista, SharePointista ja Yammerista sekä lisääntyvässä määrin Power Platformin avulla toteutettujen ratkaisujen tekeminen. Jari on myös yksi Microsoft Office 365 User Group Finlandin (SPUGfi) yhteisön perustajista ja sen ylläpitäjistä.

ATK:n työstämisen ohella hän lukee, lentelee dronella, hoitaa kasvihuonetta, ulkoilee tai suunnittelee seuraavaksi tekevänsä jotain suurta.

Risto Lahi

Risto Lahi

Product Marketing Manager, Innofactor
LinkedIn

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla.

Risto on työskennellyt tuote- ja digimarkkinoinnin rooleissa viimeiset kahdeksan vuotta. Ristoa inspiroivat markkinoinnin uusien teknologioiden ja analytiikan hyödyntäminen sekä onnistuneiden kampanjoiden suunnittelu. Vapaa-ajalla Risto ulkoilee ja pelaa salibandya, nykyään tosin taaperouinti on se ainut harrastus, johon aika riittää – siitäkin Risto taitaa tykätä jopa enemmän kuin poikansa.

+358 40 162 4684

Olli Korpelainen

CEO, Forward Forever
LinkedIn

Forward Forever on vuonna 2020 perustettu IT-konsultointi- ja palveluyritys, joka auttaa edistyksellisiä organisaatioita menestymään low-coden ja Microsoft Power Platformin avulla. Forward Forever on tunnettu intohimostaan oppia ja jakaa tietoa sekä maailmanluokan osaamisestaan Power Platformin saralla. Palvelutarjooma sisältää mm. koulutuspalvelut, konsultoinnin, toteutukset ja tuki- ja ylläpitopalvelut kattaen kaikki Power Platform -teknologiat.

Olli on työskennellyt yli 10 vuotta pääosin Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten ja Power Platformin parissa. Monipuolinen kokemus liiketoimintakriittisten sovellusten kehittämisestä ja toimittamisesta erinäisissä rooleissa auttaa hahmottamaan asioita sekä teknologian että liiketoiminnan näkövinkkeleistä. Olli haluaa saavuttaa huipputuloksia rakentamalla onnistuneesti positiivisia, järjestelmällisiä, reiluja ja keskittyneitä tapoja toimia yhdessä.

Vapaa-aikaansa Olli viettää mielellään mm. perheen, golfin, lentopallon, jääkiekkoilun tai retkeilyautolla reissaamisen parissa.