Hallitus

IAMCP Finlandin hallitus valittiin vuosikokouksessa 9.4.2024

Teemu Tapanila, hallituksen puheenjohtaja

CTO & Principal Architect, Mallow
LinkedIn

Mallow – Azure on erikoisalaamme. Mallowissa teemme vain yhtä asiaa, mutta teemme sen paremmin kuin kukaan muu. Azure-teknologioihin keskittyminen mahdollistaa osaamisen ja oppimien jakamisen tehokkaasti Mallowilaisten kesken luoden lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakkaanamme voit nauttia matkasta ja hyödyntää koko organisaatiomme osaamisen jokaisen Mallowilaisen kautta.

Teemu on ratkaisukeskeinen tekninen asiantuntija, jolla on vankka kokemus pilvipalveluista. Hän uskoo, että pilviteknologiat yhdistettynä tehokkaisiin kehitysprosesseihin ovat keskeisiä menestyksen tekijöitä. Teemu aloitti uransa ohjelmistokehittäjänä käyttäen VB.net:iä, siirtyi sitten Windows Phone -sovellusten kehittämiseen C#:n avulla ja on työskennellyt Microsoft Azuren parissa vuodesta 2011. Hän on auttanut asiakkaita sovellusten rakentamisessa Azuren päälle, kouluttanut asiantuntijoita pilviteknologioissa ja esiintynyt puhujana useissa konferensseissa.

Heikki Rakkolainen

Heikki Rakkolainen

Senior Sales Manager, Digia
LinkedIn

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Toteutamme alustaratkaisuja ja autamme hyödyntämään dataa sekä rakentamaan parhaan mahdollisen digitaalisen asiakaskokemuksen.

Heikki on ollut IT-alalla vuodesta 1992 useissa eri rooleissa. Pääosan urastaan hän ollut ERP:n, CRM:n  ja muiden liiketoimintajärjestelmien parissa,  erityisesti Microsoft Dynamicsin. Heikki on toiminut lukuisissa eri rooleissa: konsulttina, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myyntipäällikkönä sekä liiketoiminta- ja myyntijohtajana. Microsoft-ekosysteemissä Heikki ollut mukana jo vuodesta 2002.

Heikkiä kiinnostavat digitalisaatio, johtamiseen liittyvät teemat, B2B-myynti sekä liiketoiminnan kehittäminen.

Jari Kotola

Jari Kotola

Principal Consultant, Cloudriven
LinkedIn

Cloudriven suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja erityisesti asiakas- ja työntekijäkokemuksen digitalisoimiseksi hyödyntäen Microsoft 365:n, Dynamics 365:n, Power Platformin ja Microsoft Azuren kyvykkyyksiä. Ratkaisut ovat tyypillisesti myynnin, markkinoinnin, kenttätyön, sisäisen viestinnän ja yhteistyön sekä henkilöstöhallinnon sovelluksia ja niihin liittyviä konsultointi-, huolenpito- ja koulutuspalveluita.

Jari Kotola on ollut Microsoftin tuotteiden ja palveluiden kanssa tekemisissä vuodesta 1995 kouluttaen ja konsultoiden tietotyövälineiden käyttöä. Hän on kouluttanut vuodesta 2003 lukien suuren määrän SharePointin käyttäjiä, sisällöntuottajia, projektipäälliköitä ja IT-ammattilaisia. Viime vuosina toimenkuvaansa on liittyneet asiakaskohtaiset konsultoinnit Teamsista, SharePointista ja Yammerista sekä lisääntyvässä määrin Power Platformin avulla toteutettujen ratkaisujen tekeminen. Jari on myös yksi Microsoft Office 365 User Group Finlandin (SPUGfi) yhteisön perustajista ja sen ylläpitäjistä.

ATK:n työstämisen ohella hän lukee, lentelee dronella, hoitaa kasvihuonetta, ulkoilee tai suunnittelee seuraavaksi tekevänsä jotain suurta.

Risto Lahi

Risto Lahi

Product Marketing Manager, Innofactor
LinkedIn

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla.

Risto on työskennellyt tuote- ja digimarkkinoinnin rooleissa viimeiset kahdeksan vuotta. Ristoa inspiroivat markkinoinnin uusien teknologioiden ja analytiikan hyödyntäminen sekä onnistuneiden kampanjoiden suunnittelu. Vapaa-ajalla Risto ulkoilee ja pelaa salibandya, nykyään tosin taaperouinti on se ainut harrastus, johon aika riittää – siitäkin Risto taitaa tykätä jopa enemmän kuin poikansa.

+358 40 162 4684

Olli Korpelainen

CEO, Forward Forever
LinkedIn

Forward Forever on vuonna 2020 perustettu IT-konsultointi- ja palveluyritys, joka auttaa edistyksellisiä organisaatioita menestymään low-coden ja Microsoft Power Platformin avulla. Forward Forever on tunnettu intohimostaan oppia ja jakaa tietoa sekä maailmanluokan osaamisestaan Power Platformin saralla. Palvelutarjooma sisältää mm. koulutuspalvelut, konsultoinnin, toteutukset ja tuki- ja ylläpitopalvelut kattaen kaikki Power Platform -teknologiat.

Olli on työskennellyt yli 10 vuotta pääosin Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten ja Power Platformin parissa. Monipuolinen kokemus liiketoimintakriittisten sovellusten kehittämisestä ja toimittamisesta erinäisissä rooleissa auttaa hahmottamaan asioita sekä teknologian että liiketoiminnan näkövinkkeleistä. Olli haluaa saavuttaa huipputuloksia rakentamalla onnistuneesti positiivisia, järjestelmällisiä, reiluja ja keskittyneitä tapoja toimia yhdessä.

Vapaa-aikaansa Olli viettää mielellään mm. perheen, golfin, lentopallon, jääkiekkoilun tai retkeilyautolla reissaamisen parissa.

favicon

Nina Ammunet-Lappi

Partner Development Manager, Microsoft
LinkedIn

Microsoftin edustaja hallituksessa