Hallitus

IAMCP Finlandin hallitus valittiin vuosikokouksessa 14.3.2022

Heikki Rakkolainen

Heikki Rakkolainen, hallituksen puheenjohtaja

Senior Sales Manager. Digia
LinkedIn

Digia ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Toteutamme alustaratkaisuja ja autamme hyödyntämään dataa sekä rakentamaan parhaan mahdollisen digitaalisen asiakaskokemuksen.

Heikki on ollut IT-alalla vuodesta 1992 useissa eri rooleissa. Pääosan urastaan hän ollut ERP:n, CRM:n  ja muiden liiketoimintajärjestelmien parissa,  erityisesti Microsoft Dynamicsin. Heikki on toiminut lukuisissa eri rooleissa: konsulttina, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myyntipäällikkönä sekä liiketoiminta- ja myyntijohtajana. Microsoft-ekosysteemissä Heikki ollut mukana jo vuodesta 2002.

Heikkiä kiinnostavat digitalisaatio, johtamiseen liittyvät teemat, B2B-myynti sekä liiketoiminnan kehittäminen.

Janne Anttila

Janne Anttila

Owner, ISLET
LinkedIn

Islet Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheomisteinen kasvuyritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja IT-ratkaisuja eri toimialoille. Islet on erikoistunut dataan ja analytiikkaan sekä toiminnanohjaukseen, kattaen myös hankintatoimen modernit ratkaisut. Yritys on SAP:n ja Microsoftin kultakumppani ja valittu 2020-luvulla jo kahdesti Suomen parhaaksi SAP-kumppaniksi. Islet työskentelee päivittäin johtavien teknologioiden parissa ja auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan ja muuttamaan liiketoimintaansa sekä johtamaan reaaliaikaisella datalla.

Janne on kokenut tietojohtamisen ja analytiikan asiantuntija, joka ei pelkää laittaa käsiänsä saveen. Hänen intohimojaan ovatkin datastrategian luominen, monimutkaisten projektien suunnittelu ja kouluttaminen. Janne kuvailee olevansa vakavasti koukussa analytiikka-alueen teknologioihin ja hän käyttääkin valtavasti aikaansa seuraten, tutkien ja testaten uusia datan ja analytiikan virtauksia.  Hän nauttii eniten päästessään yhdessä asiakkaan kanssa ideoimaan tieto-ohjautuvuuden kehittämistä seuraavalle tasolle, osallistumaan ratkaisujen kehittämiseen ja lopulta näkemään visioiden toteutuvan ja tuovan konkreettisia hyötyjä asiakkaille.

Tiina Hentunen

Tiina Hentunen-Vanninen

Business Manager, ID North
LinkedIn

Identiteetin- ja pääsynhallinta, eli IAM, muodostaa elintärkeän perustan, kun yrityksissä kehitetään uusia digitaalisia palveluja, parannetaan käyttäjäkokemusta sekä tietoturvaa.

Yhteistyötä tehdään ja palveluja tuotetaan yhä ketjuuntuneemmassa maailmassa. Ekosysteemit lisääntyvät, ja pilvestä otetaan käyttöön erilaisia palveluja.

Tiinalla on noin 25 vuoden kokemus IT-alalta eri tehtävissä, kuten myynti, markkinointi, liiketoimintajohto sekä konsultointi. Viimeinen 10 vuotta on kulunut puhtaasti tietoturvan ja erityisesti identiteetin- ja pääsynhallinnan parissa. Identiteetin- ja pääsynhallinnan merkitys yrityksille ja organisaatioille on tärkeämpi kuin koskaan, joten työtä löytynee tällä saralla jatkossakin.

Vapaa-aikana Tiinan löytää varmemmin metsästä tai puutarhasta, joko kamera tai puutarhatyökalu kädessä.

favicon

Jani Huhtala

Multimodal problem solver, Remod Oy
LinkedIn

Working with WEB3, Metaverses and traditional tech.

Marika Kotola

Marika Kotola

Executive Advisor, Sovelto Oy
LinkedIn

Sovelto auttaa yksilöitä ja organisaatioita synnyttämään uusia kyvykkyyksiäja ja rakentamaan voittajatiimejä moderneja oppimisratkaisuja hyödyntämällä. Sovelto on osa kansainvälistä Leading Learning Partner Association -verkostoa (LLPA), jossa kehitetään ja tuotetaan globaalisti oppimiseen uusia innovaatioita.

Marikan intohimo työssä kulminoituu kyvykkyyksien johtamiseen organisaatioissa. Voittavat kyvyykkydet eivät rakennu itsestään, ne synnytetään ja muutos tehdään oppimalla! Tehokkaimmin Marika palautuu hektisestä arjesta äänikirjojen parissa. Sekä kehittymiseen että jännitykseen nälkään löytyy joka päivälle kuunneltavaa ja samalla tulee puuhailtua vaikka puutarhassa.

marika.kotola@iamcp.fi
+358 400 737 753

 

 

 

 

Jari Kotola

Jari Kotola

Principal Consultant, Cloudriven Oy
LinkedIn

Cloudriven Oy suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja erityisesti asiakas- ja työntekijäkokemuksen digitalisoimiseksi hyödyntäen Microsoft 365:n, Dynamics 365:n, Power Platformin ja Microsoft Azuren kyvykkyyksiä. Ratkaisut ovat tyypillisesti myynnin, markkinoinnin, kenttätyön, sisäisen viestinnän ja yhteistyön sekä henkilöstöhallinnon sovelluksia ja niihin liittyviä konsultointi-, huolenpito- ja koulutuspalveluita.

Jari Kotola on ollut Microsoftin tuotteiden ja palveluiden kanssa tekemisissä vuodesta 1995 kouluttaen ja konsultoiden tietotyövälineiden käyttöä. Hän on kouluttanut vuodesta 2003 lukien suuren määrän SharePointin käyttäjiä, sisällöntuottajia, projektipäälliköitä ja IT-ammattilaisia. Viime vuosina toimenkuvaansa on liittyneet asiakaskohtaiset konsultoinnit Teamsista, SharePointista ja Yammerista sekä lisääntyvässä määrin Power Platformin avulla toteutettujen ratkaisujen tekeminen. Jari on myös yksi Microsoft Office 365 User Group Finlandin (SPUGfi) yhteisön perustajista ja sen ylläpitäjistä. ATK:n työstämisen ohella hän lukee, lentelee dronella, hoitaa kasvihuonetta, ulkoilee tai suunnittelee seuraavaksi tekevänsä jotain suurta.

 

Risto Lahi

Risto Lahi

Product Marketing Manager
LinkedIn

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla.

Risto on työskennellyt tuote- ja digimarkkinoinnin rooleissa viimeiset kahdeksan vuotta. Ristoa inspiroi markkinoinnin uusien teknologioiden ja analytiikan hyödyntäminen, sekä onnistuneiden kampanjoiden suunnittelu. Vapaa-ajalla Risto ulkoilee ja pelaa salibandya, nykyään tosin taaperouinti on se ainut harrastus johon aika riittää – siitäkin Risto taitaa tykätä jopa enemmän kuin poikansa.

+358 40 162 4684

Jani Luuppala

Jani Luuppala

Partner Development Manager, Arrow ECS Finland Oy
LinkedIn

Arrow ECS on teknologiayritys, joka tuo markkinoille innovatiivisia IT-ratkaisuja selkeyttämään monimutkaisia liiketoimintahaasteita. Toimitamme lisäarvoa tuottavaa jakelu-, konsultointi- ja kanavapalvelua johtaville teknologiavalmistajille ja kanavakumppaneille. Autamme yrityksiä kasvamaan nopeammin, toimimaan tehokkaasti ja muuttumaan dynaamisilla markkinoilla.

Janilla on pitkä historia Microsoftin ratkaisuiden ja tuotteiden parissa erilaisissa myynti- ja markkinointirooleissa. Jania kiinnostaa erityisesti liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen, moderneja työvälineitä ja ratkaisuja hyödyntäen. Vapaa-aikaa Jani viettää lapsen harrastuksen parissa jäähallilla joukkueen huoltajana sekä CrossFit-salilla hikoillessa. Myös videopelaaminen ja LEGO:illa rakentaminen ovat mielekästä puuhastelua.