Fiiliksiä Innofactorin, IAMCP:n ja Microsoftin kumppanitapahtumasta

 Fiiliksiä Innofactorin, IAMCP:n ja Microsoftin kumppanitapahtumasta

 

IAMCP Finland järjesti yhdessä Microsoftin ja Innofactorin kanssa 24.4.2024 Partner-to-Partner-verkostoitumistilaisuuden, jossa pienemmillä Microsoft-kumppaneilla oli mahdollisuus keskustella yhteistyömahdollisuuksista Innofactorin kanssa. Tilaisuus houkutteli paikalle kiitettävän määrän kiinnostuneita kumppaneita. Esitysten ja one-to-one-tapaamisten jälkeen vapaamuotoista verkostoitumista jatkettiin Innofactorin rantasaunalla Keilaniemessä.

Kokemuksia IAMCP:n toiminnasta ja P-to-P-tapahtumista

P-to-P-tilaisuudet mahdollistavat kumppaneille verkostoitumisen lisäksi konkreettisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä antoisia keskusteluja Suomen Microsoftin kumppanuudesta vastaavien kanssa.

Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio on tyytyväinen kumppanitilaisuuksien antiin.

”Kumppanuudet ovat parhaimmillaan silloin, kun ne tuottavat konkreettista arvoa molemmille osapuolille. Olemme IAMCP:n toiminnan kautta kohdanneet kumppaneita, joiden kanssa yhteistyöstä on kasvanut todellista liiketoimintaa. On hienoa nähdä, miten IAMCP jatkuvasti yhdistää alamme osaajia ja luo pohjaa menestyksekkäille kumppanuuksille.”

Microsoft-kumppani ja yrittäjä Henry Eklöf on osallistunut aktiivisesti IAMCP:n tapahtumiin. Hän kertoo kokemuksistaan alla olevalla videolla:

Jos haluat tulla mukaan IAMCP:n toimintaan, voit liittyä jäseneksi TÄSTÄ