IAMCP EMEA Illuminate & re:think Conference 2024

 IAMCP EMEA Illuminate & re:think Conference 2024

 

Verkostoituminen, tiedon jakaminen, uudet liiketoimintamahdollisuudet ja innovointi ovat Microsoft-kumppanuuden kulmakiviä

Illuminate 2024 on tapahtuma Microsoftin kumppaneille EMEA-alueella. Se järjestetään tänä vuonna 10.-12.9. historiallisessa Kölnissä, Saksassa.

Illuminate 2024 tarjoaa vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia verkostoitumiseen, täsmätiedon hankkimiseen sekä henkilökohtaisten suhteiden rakentamiseen. Osallistujat saavat syvällisen katsauksen Microsoftin tulevaan strategiaan, tavoitteisiin ja organisaation suuntaan, mikä antaa kilpailuedun omien strategioiden ja liiketoimintatavoitteiden linjaamiseen Microsoftin vision pohjalta.

Microsoft tuottaa valtavan määrän sisältöä ja uutisia aina uuden tilivuoden alkaessa. Tämän arvokkaan tiedon omaksuminen ja sisällön sulattaminen voi olla haastavaa – olipa sinulla nimetty yhteyshenkilö Microsoftilla tai ei. IAMCP on täällä auttamassa! Liity mukaan ja ”Be part of a strong community”!

Tämän vuoden tapahtuman teemoja ovat How to Microsoft, How to Partner, Technology ja Skilling & Mindset.  Sisältöaiheita ovat mm. Microsoftin kumppanistrategia ja painopisteet tilivuodelle 2025, tekoäly- ja Copilot-strategia, kumppaneiden ja yhteisön osaamisen kehittäminen, ISV sekä paljon muuta.

Miksi Microsoft-kumppanin kannattaa osallistua Illuminate 2024 -tapahtumaan?

  • Saat kilpailijoihin etumatkaa tutustumalla Microsoftin tulevaan strategiaan, tavoitteisiin ja organisaation suuntaan.
  • Tapaat Microsoftin globaalin ja paikallisen tason henkilöstöä.
  • Voit rakentaa uusia liikesuhteita ja laajentaa omaa verkostoasi.
  • Illuminate tarjoaa monia oppimismahdollisuuksia, kuten tietoa parhaista käytännöistä, keskustelupaneeleja ja aihekohtaisia sessioita.
  • Tapahtumaan odotetaan osallistuvan yli 500 Microsoft-kumppania ja lukuisia Microsoftin edustajia eri puolilta EMEA-alueelta, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kartoittaa liiketoiminnan laajentumismahdollisuuksia.

Hyödynnä Early Bird -hinta ja rekisteröidy 30.6. mennessä!

Lisätiedot ja rekisteröinti