Meistä

IAMCP Finland avaa Microsoft-ekosysteemissä toimiville yrityksille suomalaisen ja kansainvälisen kumppaniverkoston

Suomen Microsoft-osaajien yhdistys IAMCP eli International Association of Microsoft Channel Partners on osa kansainvälistä Microsoft-ekosysteemissä toimivien kumppaneiden järjestöä, joka toimii noin 40 maassa. Suomessa yhdistys on toiminut vuodesta 2007.

Yhdistyksen jäsenyys on investointi kasvuun

Yhteistyö Microsoftin ja Microsoft-ekosysteemissä toimivien kumppaneiden kanssa auttaa verkostoitumaan, oppimaan ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ankkurikumppaneiden järjestämiin partner-to-partner-tilaisuuksiin, joissa voit verkostoitumisen kautta löytää uusia yhteistyökuvioita, kasvattaa liiketoimintaasi ja saada uusia asiakkaita.

IAMCP:n toinen tärkeä tavoite on helpottaa tietotaidon ja parhaiden käytäntöjen jakamista Microsoft-kumppaneiden kesken. Microsoftin ja IAMCP:n yhteisiä teema- ja koulutustilaisuuksia järjestetään useita kertoja vuodessa. Koulutustilaisuuksien ansioista pysyt kehityksen kärkijoukossa sekä pääset keskustelemaan alan parhaimpien asiantuntijoiden sekä Suomen Microsoftin johdon kanssa.

Yhdistyksen jäsenyys on myös avain IAMCP.n ja Microsoftin kansainvälisiin tapahtumiin, kuten vuosittaiseen Illuminate-tapahtumaan. Kansainväliset foorumit ovat ainutlaatuinen mahdollisuus tavata Microsoftin ylintä johtoa sekä uusien teknologioiden, kuten tekoälyn ja kehittyvien hybridi- ja pilviympäristöjen, huippuasiantuntijoita – globaalia verkostoitumista ja kasvumahdollisuuksia unohtamatta.

Missio

Missiomme on toimia yhteisönä, joka auttaa kaikkia Microsoft-ekosysteemissä toimivia yrityksiä ja Microsoft-kumppaneita menestymään verkostoitumalla.

Edistämme yhdessä digitaalista Suomea.

Visio

Uskomme tulevaisuuteen, jossa Microsoft-ekosysteemissä toimivat vahvat jäsenyritykset ja niiden ihmiset tukevat omalla menestyksellään myös Suomen menestystä.

Millaisilla arvoilla haluamme toimia?

Haluamme kehittyä ja kasvaa.
Teemme yhdessä.
Olemme avoimia ja luomme uutta.
Arvostamme toisiamme.
Olemme tasavertaisia.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen 

Yhdessä olemme enemmän!