IAMCP:n ja Efiman verkostoitumistilaisuus Microsoft-kumppaneille 15.3.2023

 IAMCP:n ja Efiman verkostoitumistilaisuus Microsoft-kumppaneille 15.3.2023

 

Efima tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Meillä löytyy Suomen johtavaa osaamista Microsoft Dynamics 365 -pohjaisista ratkaisuista. Microsoft valitsi meidän Vuoden digitalisaatiokumppaniksi Suomessa vuonna 2020 sekä Vuoden Power Platform -kumppaniksi vuonna 2022.

Haluamme nyt löytää uusia kumppaneita täydentämään erityisesti Azure-, Data Platform, Power Platform ja D365 Customer Engagement -osaamistamme sekä mukaan D365 Finance & Supply Chain Management -hankkeisiimme. Haemme kumppaneiksi erityisesti pieniä ja ketteriä toimijoita – yrittäjiä ja startupeja, jotka tuovat täydennystä asiakashankkeisiimme. Tarjoamme mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja ja olemme avoimia erilaisille yhteistyömalleille.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan konkreettisista yhteistyömahdollisuuksista IAMCP Finlandin, Microsoftin ja Efiman partner-to-partner tapahtumaan!

Aika: 15.3.2023 klo 16 alkaen
Paikka: Efiman toimisto, Helsingin Kaivopiha

Agenda:

  • 16.00 Saapuminen
  • 16.15 Tapahtuman avaus / Microsoft ja IAMCP
  • 16.25 Efima esittäytyy
  • 17.00 One-to-one-keskustelut
  • 18.00 Verkostoitumista ja virvokkeita

15 min mittaisissa one-to-one-keskusteluissa yritykselläsi on mahdollisuus tunnustella yhteistyömahdollisuuksia Efiman kanssa.

Tapahtumassa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Täytä alla oleva lomake – vaihotehtoisesti tässä on suora linkki lomakesivulle jos upotettu lomake aiheuttaa haasteita.