Voisitko sinä olla seuraava Microsoft Power Women in Tech Award -voittaja?

 Voisitko sinä olla seuraava Microsoft Power Women in Tech Award -voittaja?

Oletko teknologian parissa työskentelevä naisjohtaja, joka inspiroi myös muita?

Accenturen mukaan vain 21 % naisista uskoo, että he voisivat menestyä teknologiateollisuudessa. Nyt etsimme Microsoftin kumppaneiden organisaatioissa teknologiajohtajina työskenteleviä naisia, jotka innostavat muita naisia menestymään teknologian alalla.

Voittajamme ovat roolimalleja, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen ammatillisen uran hyödyntämällä tai kehittämällä teknologiainnovaatioita sekä auttavat aktiivisesti naisia ja tyttöjä etenemään omassa maassaan STEM-uralla (science, technology, engineering & mathematics).

Palkitsemme naisia, jotka ovat tehneet merkittävää teknologista uraa kumppaniorganisaatioissamme, ja annamme näille menestyjänaisille paremmat mahdollisuudet edistää heille tärkeitä asioita ja ihmisiä.

Kriteerit ja palkinnot

Jokainen Microsoftin kymmenestä Länsi-Euroopan tytäryhtiöstä palkitsee yhden kansallisen voittajan. Ja Länsi-Eurooppa valitsee yhden ehdokkaan, jolla on kehittävä ote työhönsä, ja hän vaikuttaa useissa Euroopan maissa.

Voittajat julkistetaan 23.6.2023, joka on International Women in Engineering Day. Microsoftin johto nostaa voittajat esille eri medioissa, ja heidät kutsutaan osallistumaan Women Leaders Executive -ohjelmaan, jota johtaa tämän kilpailun kumppani INSEAD Business School.

Nimeä itsesi tai vinkkaa eteenpäin!

Jos olet Power Woman in Tech, haethan matalalla kynnyksellä ehdokkuutta. Tai vinkkaa palkinnosta potentiaalisille ehdokkaille. Microsoftin ja IAMCP:n (International Association of Microsoft Channel Partners) johtajista koostuva paneeli arvioi kaikki ehdokkaat.

Kriteerit ehdokkaille:

  • työskentelet Microsoft-kumppanin palveluksessa
  • sinulla on vähintään 15 vuoden kokemus teknisistä johtotehtävistä
  • sinulla on näyttöä aktiivisuudesta, tuloksellisuudesta ja monimuotoisuutta edistävästä työstä
  • lisäksi sosiaalisen median aktiivisuutta vaikuttajana tai mielipiteiden muokkaajana arvostetaan

Hae ehdokkuutta & lisätietoa

Lisätiedot kriteereistä: https://aka.ms/MPWITATermsandConditions
Nimeä itsesi ehdokkaaksi TÄSTÄ