Maksuton AI Developer -mikrotutkinto on kaikille avoin

 Maksuton AI Developer -mikrotutkinto on kaikille avoin

Microsoft ja kumppanit tarjoavat maksuttoman ja  kaikille avoimen AI Developer -opintopolun

Tekoäly muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja ajan tasalla pysyminen tekoälyn viimeisimmistä innovaatioista ja sovelluksista on tärkeää. Tarvitaan jatkuvaa oppimista ja käytännön kokeiluja, jotta voimme Suomessa varmistaa riittävän osaamisen tekoälyn täyden potentiaalin hyödyntämiseksi.

Tekoälyn hyödyntäminen työssä ja arjessa kasvattaa tuottavuutta. Maksimaalinen hyöty tekoälystä saadaan lisäämällä älykkyyttä organisaatioiden sovelluksiin, toimintoihin ja palveluihin. AI Developer -mikrotutkinto tarjoaa käytännönläheisen opintopolun sovelluskehitykseen. AI Developer -mikrotutkinto on osa Taitoja työelämään -yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on kouluttaa 100 000 uutta tai lisäkoulutettua teknologiaosaajaa viiden vuoden aikana. Ohjelman kautta on jo yli 48 000 osaajaa kerryttänyt uusia teknologiataitoja.

Mikä on AI Developer -mikrotutkinto ja miten pääset mukaan?

Varmistaakseen elinikäisen oppimisen ja jatkuvan uusiutumisen korkeakoulut ja teknologia-alan yritykset ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet uuden AI Developer –mikrotutkinnon. Tutkinnon suoritettuasi ymmärrät tekoälyteknologioita, pilvipalveluita ja sovelluskehitystä.

Englanninkielinen mikrotutkinto on 10 opintopisteen laajuinen ja se on toteutettu yhteistyössä korkeakoulujen, Arrow ECS Finlandin, Devisioonan, Digital Workforcen, Elisan, Microsoftin, Reaktorin ja Sovelto Eduhousen kanssa.

Liity tekoälyn vallankumoukseen tästä: aka.ms/AIDeveloper

AI Developer -mikrotutkinto koostuu seitsemästä kurssista, joilla pääset syventymään ensin Azureen, sitten dataan, data-analytiikan ja GitHubin kaltaisten yhteistyöalusten kautta kohti laajempia, maailmanlaajuisesti toimivien sovellusten edellyttämiä tietokantoja. Mikrotutkinnon suoritettuasi sinulla on kattavat perustiedot ja -taidot muun muassa tekoälyn ja datan merkityksestä nyky-yhteiskunnassa, maailmanlaajuisista tietokantapalveluista sekä Microsoft Azuresta tekoälysovelluksia kehittävien luottoalustana.