Partnereiden verkostoitumistilaisuus Efimalla oli menestys

 Partnereiden verkostoitumistilaisuus Efimalla oli menestys

Fiiliksiä partner-to-partner-tapahtumasta

Efima järjesti maaliskuussa Microsoft-kumppaniyrityksille suunnatun parter-to-partner-verkostoitumistilaisuuden yhdessä IAMCP:n kanssa. Tavoitteena oli löytää uusia kumppaneita täydentämään erityisesti Azure, Data Platform, Power Platform ja D365 Customer Engagement -osaamista sekä mukaan Efiman D365 Finance & Supply Chain Management -hankkeisiin.

Efiman Helsingin toimisto täyttyi innokkaasta puheensorinasta, tilaisuuden kerätessä kokoon ennätysmäärän väkeä. Tilaisuuden alussa Efiman ERP-liiketoiminnan vetäjä ja yksi perustajista, Kai Lyytinen kertoi Efiman toiminnasta sekä erilaisista yhteistyömalleista. Tämän jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus jatkaa tarkempia yhteistyötunnusteluja one-to-one-keskusteluissa Efiman asiantuntijoiden kanssa. Lopuksi jäi vielä aikaa verkostoitumiselle ja yhteiselle keskustelulle.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun järjestimme partner-to-partner-tilaisuuden yhdessä IAMCP:n kanssa. Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, että tilaisuus herätti niin paljon kiinnostusta ja meillä oli erittäin antoisia keskusteluja osallistujien kanssa. Näiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan uusia kumppanuuksia, Efiman kasvua tukemaan. Järjestämme mielellämme vastaavia tilaisuuksia IAMCP:n kanssa tulevaisuudessakin.

Kai Lyytinen, yksi Efiman perustajista ja ERP-liiketoiminnan vetäjä

Microsoft valitsi Efiman Vuoden digitalisaatiokumppaniksi Suomessa vuonna 2020 sekä Vuoden Power Platform -kumppaniksi vuonna 2022.

Tule mukaan IAMCP:n toimintaan

IAMCP järjestää yhdessä ankkurikumppaneiden kanssa useita partner-to-partner-tilaisuuksia vuodessa. Osallistumalla tilaisuuksiin voit verkostoitua, löytää uusia yhteistyökuvioita ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Lue lisää jäsenyyydestä ja tule mukaan toimintaan