Kasvua verkostoitumalla – Instan, IAMCP:n ja Microsoftin verkostoitumistilaisuus 22.11.

 Kasvua verkostoitumalla – Instan, IAMCP:n ja Microsoftin verkostoitumistilaisuus 22.11.

 

Insta toimii yli 60-vuoden kokemuksella suomalaisen teollisuuden automaatio- ja digitalisointihankkeissa, kyberturvallisuudessa ja puolustusteollisuudessa. Yrityssektorin lisäksi meillä on vahva jalansija julkishallinnossa ja olemme Puolustusvoimien pitkäaikainen strateginen kumppani.

Nyt haemme kumppaneita erityisesti kehittämämme Azure-pohjaisen teollisuuden data-alustan jatkokehitykseen, mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin sekä liiketoiminnan laajentamiseen Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Kumppanit voivat olla kaikkea startupista monikansalliseen toimijaan, ja tarjota asiantuntijaosaamista tai valmiita palveluita. Käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi Azure, IoT Edge, Event hub, Functions ja DataBricks. Kuulemme mieluusti kumppaniehdokkaiden palvelukokonaisuuksista, komponenteista ja tarjoamista data- ja analytiikkaratkaisuista sekä teollisuuden IoT:sta  – kuten älykkään ja ennakoivan kunnossapidon toteutuksista tai erilaisista optimointiratkaisuista.

Kumppaneilleen Insta tarjoaa uniikkeja ja mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja erityisesti suomalaisen teollisuuden toimijoiden parissa.

Agenda:

  • IAMCP puheenvuoro –  Tiina Hentunen-Vanninen (ID North)
  • Microsoftin puheenvuoro
  • Instan esittely  – Antti Rasila (Insta)
  • Data-alustan esittely sekä muut mahdolliset projektit – Pekka Savolainen (Insta)
  • 1:1 keskustelut Instan kanssa

 

Luvassa myös pientä purtavaa, sekä mahdollisuus tutustua ja verkostoitua rennossa ympäristössä.

Aika: 22.11. klo 16

Paikka : Espoo Keilaranta – saapumisohjeet lähetetään rekisteröityneille.

Tervetuloa keskustelemaan avoimin mielin! Ilmoittauduthan pian alta  mukaan, paikkoja rajoitetusti.

Olisitko kiinnostunut tapahtumasta, mutta päivämäärä ei sovi kalenteriisi? Insta järjestää mielellään kumppanoitumiskeskustelun kanssasi myös muuna ajankohtana. Ota yhteyttä Antti Rasila, Director, Microsoft Partnership antti.rasila(a)insta.fi +358 207717812

 

<<< Rekisteröidy mukaan >>>