Microsoft Power Women Awards 2024 – hae nyt

 Microsoft Power Women Awards 2024 – hae nyt

Oletko teknologian parissa työskentelevä ja muita inspiroiva naisjohtaja?

Microsoft Power Women Awardsien avulla Microsoft haluaa jatkuvasti inspiroida uutta sukupolvea ja investoida naisten teknologiaosaamiseen.

Tällä hetkellä kaikissa teknologisissa tehtävissä toimivista vain 29 % on naisia.1 Ylemmän tason johtotehtävissä, kuten VP ja C-suite, naisten osuudet ovat vieläkin pienemmät eli 17,8 % ja 12,4 %. Näitä tilastoja Microsoft haluaa muuttaa – voisitko sinä olla muutoksentekijä?

Microsoft Power Women Awards on EMEA-alueen ohjelma, joka nostaa esiin Microsoftin AI Cloud -kumppaniohjelman parissa työskenteleviä naisia. Palkintojen tavoitteena on inspiroida muita ja tasoittaa tietä teknologian parissa työskenteleville naisille.

Power Women in Tech 2023 -tunnustus Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelälle

Vuonna 2023 Microsoft Power Women Award -palkinnon voitti 12 naispuolista teknologiajohtajaa 11 Länsi-Euroopan maasta. Nämä naiset eivät ole vain menestyneet ammatillisesti, vaan heillä on myös ollut keskeinen rooli naisten ja uran alkuvaiheessa olevien motivoimisessa teknologia-alalle. Suomesta Power Women in Tech -tunnustuksen sai Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelä. Hän on vienyt teknologian ja koko toimialan kehitystä eteenpäin globaalisti sekä edistänyt aktiivisesti naisten tasa-arvoa teknologia-alalla kannustaen esimerkillään tyttöjä ja naisia teknologiauralle.

 Teknologia-alan naisjohtaja ja inklusiivisuuden puolestapuhuja – ilmianna itsesi

Hae ehdokkuutta matalalla kynnyksellä. Tai jos tiedät sopivan ehdokkaan, vinkkaa palkinnosta. Microsoftin ja IAMCP:n (International Association of Microsoft Channel Partners) johtajista koostuva paneeli arvioi kaikki ehdokkaat.

Hakukriteerit:

  • Work for a Microsoft Partner in one of the participating countries/areas
  • Have a minimum of 15 years of work experience, part of it with a leadership position. Leading strategic tech deployments or technology R&D roles are valued.
  • Can share evidence of professional evolution and results, and work promoting diversity.
  • Have a strong presence on social media as an influencer or opinion maker is also valued.

Lisätiedot & linkki hakemukseen

Lisätietoja saat https://aka.ms/MicrosoftPowerWomenAward
Nimeä itsesi ehdokkaaksi  TÄSTÄ

Haku on auki 8.5. asti – voittajat julkistetaan kesäkuussa 2024.

Global Economic Forum, Global Gender Gap Report, June, 2023