Maksuton Power Platform -mikrotutkinto

 Maksuton Power Platform -mikrotutkinto

 

Teknologian kehitys ja tekoäly ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia tehdä työstämme tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Siinä missä ennen tarvittiin koodaustaitoja sovelluskehitykseen, voi kuka tahansa nyt itse rakentaa omaa työtään ja rutiinejaan helpottavat automatisoinnit ja sovellukset.

Uusi Power Platform -mikrotutkinto antaa jokaiselle meistä eväät luoda sovelluksia omaan ja työyhteisön käyttöön. Korkeakoulutasoinen Power Platform -mikrotutkinto on maksuton ja avoin kaikille. Se on saatavilla englanniksi. Kahdeksan (8) opintopisteen mittainen kokonaisuus on toteutettu yhteistyössä korkeakoulujen, Microsoftin, Forward Foreverin, Sulavan ja Arrow ECS Finlandin kanssa. 

Microsoft Power Platformin avulla voi ideat muuttaa sovelluksiksi ilman ohjelmointia. Toimivan sovelluksen saa luotua nopeasti valmiista palikoista rakentaen, minkä jälkeen sitä voi kokeilla käytännössä ja jalostaa yhdessä kollegoiden tai tekoälyn kanssa. 

Tutkinto on osa Taitoja työelämään -yhteistyöhanketta

Power Platform -mikrotutkinto on osa Taitoja työelämään -yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on saada 100 000 uutta tai lisäkoulutettua teknologiaosaajaa viiden vuoden aikana. Ohjelman kautta jo 32 000 osaajaa on tähän mennessä saanut uusia teknologiataitoja. Taitoja työelämään -hanke tarjoaa myös esimerkiksi Kyberturvan mikrotutkinnon ja suositun Practical AI -kurssin. Ensi keväänä avautuu uusi kurssi, jonka myötä jokainen pääsee tekemään tekoälystä työparin sovelluskehitykseen. 

Maksuton Power Platform -mikrotutkinto odottaa vain yhden klikkauksen päässä!