Kumppaniyhteistyö kasvun moottorina, TietoEVRYn, Microsoftin ja IAMCP Finlandin P2P-verkostoitumistilaisuus

Järjestimme helmikuussa yhdessä Microsoftin ja TietoEvryn kanssa Partner-to-Partner-verkostoitumistilaisuuden. Virtuaalisen tilaisuuden tarkoituksena oli löytää TietoEvrylle yhteistyömahdollisuuksia muiden Microsoft-kumppaneiden kanssa, ensisijaisesti Azure- ja Azure data
-painotteisiin asiakastoimeksiantoihin.

”IAMCP:n verkostoitumistilaisuus oli meille hyvä ja kustannustehokas tapa kartoittaa kumppaneita, ja olemme erittäin tyytyväisiä tilaisuuden antiin. Tilaisuuteen osallistui kaikkiaan 15 yritystä. Jatkamme tarkempia keskusteluita ainakin 5-6 yrityksen kanssa”, kertoo Teemu Ekola, Head of Big Data Solutions, TietoEVRY. ”Pyrimme rakentamaan yhä vahvempaa verkostoa data-osaajista ja muodostamaan siten kilpailukykyisen, riittävän suuren yhteenliittymän tukemaan suurimpia, merkittävimpiä suomalaisen yhteiskunnan toimijoita. Uskommekin, että TietoEVRY voi myös jatkossa hyödyntää näitä Microsoftin ja IAMCP Finlandin kanssa järjestettäviä verkostoitumistilaisuuksia kumppanuusmahdollisuuksien laajentamiseen.”

Yksi IAMCP Finlandin tavoitteista on tukea jäsenyritystemme kasvua auttamalla löytämään oikeat kumppanit ja P2P-tapahtuma on tässä hyväksi havaittu tapa. Järjestämme lisää vastaavia tilaisuuksia, joten kannattaa jatkossakin pysyä kuulolla!

 

People in a network