Vauhtia kasvuun Microsoft-kumppaneille – kokemuksia Telian, Microsoftin ja IAMCP Finlandin P2P-verkostoitumistilaisuudesta

 Vauhtia kasvuun Microsoft-kumppaneille – kokemuksia Telian, Microsoftin ja IAMCP Finlandin P2P-verkostoitumistilaisuudesta

 

IAMCP Finland järjesti marraskuussa yhdessä Microsoftin ja Telian kanssa Microsoft-kumppaniyrityksille suunnatun Partner-to-Partner (P2P) -verkostoitumistilaisuuden. Tapahtumaan osallistuneet Microsoft-kumppaniyritykset pääsivät tunnustelemaan konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia Telian liiketoimintayksilöiden kanssa ICT-infran modernisointihankkeisiin liittyen mm. integraatioihin, sovellusten modernisointiin ja datavarstojen kehitykseen pilveen. Parantuneen koronatilanteen vuoksi tämä oli samalla ensimmäinen IAMCP:n tapahtuma lähes kahteen vuoteen, joka pystyttiin järjestämään kasvokkain.

”Telian kannalta omaa osaamista täydentävät yhteistyökumppanit ovat liiketoiminnalle arvokkaita. Tämän tapahtuma oli erittäin onnistunut, ja löysimme sen avulla lukuisia uusia Microsoft-osaajayrityksiä, joiden kanssa aiomme käynnistää yhteistyötä”, kommentoi Pekka Järvinen Telialta.

IAMCP Finlandin yksi tärkeimmistä tavoitteista on tukea jäsenyritystemme kasvua auttamalla löytämään oikeita kumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen. P2P-tilaisuudet, jotka toteutetaan aina yhden isomman tilaisuutta isännöivän Microsoft-kumppanin eli ns. ankkurikumppanin kanssa, ovat osoittautuneet erinomaiseksi keinoksi tähän.

Vastaavia IAMCP P2P-tapahtumia on luvassa muutaman kuukauden välein vuoden 2022 aikana – stay tuned!