Bisnekselle kasvuvauhtia uusien Microsoft-kumppanuussuhteiden avulla – Goforen, Microsoftin ja IAMCP Finlandin verkostoitumistilaisuus

 Bisnekselle kasvuvauhtia uusien Microsoft-kumppanuussuhteiden avulla – Goforen, Microsoftin ja IAMCP Finlandin verkostoitumistilaisuus

Suomen Microsoft-kumppaniyhdistys IAMCP järjesti maaliskuussa yhdessä Microsoftin ja Goforen kanssa Microsoft-kumppaniyrityksille suunnatun Partner-to-Partner (P2P) -verkostoitumistilaisuuden. Tapahtumassa tunnusteltiin konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia Goforen ja tilaisuuteen osallistuneiden Microsoft-kumppaniyritysten kesken, ja siten avata uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen. Erityisinä teema-alueina näissä tunnusteluissa oli MS Dynamics 365, Data engineering ja -governance, Azure arkkitehtuuri- ja sovelluskehitys, autentikaatiot sekä hybridipilvi.

”Kumppanoituminen ja yhteistyöverkostojen luominen on Goforella tunnistettu strategisesti tärkeäksi jo yrityksen alkuajoista lähtien. Onnistunut partner-to-partner tapahtuma IACMP:n kanssa mahdollisti uusien Microsoft-kumppanuussuhteiden luomisen erityisesti niillä osa-alueilla, joilla Goforen omassa palvelutarjoomassa on vajetta. Teemme mielellämme yhteistyötä IAMCP:n kanssa tulevaisuudessakin.” kertoi Tiia Hietala, Goforen pilvikumppanuusvastaava.

IAMCP Finlandin yksi tärkeimmistä tavoitteista on tukea jäsenyritystemme kasvua auttamalla löytämään oikeita kumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen. P2P-tilaisuudet, jotka toteutetaan aina yhden isomman tilaisuutta isännöivän Microsoft-kumppanin eli ns. ankkurikumppanin kanssa, ovat osoittautuneet erinomaiseksi keinoksi tähän.

Vastaavia IAMCP P2P-tapahtumia on luvassa muutaman kuukauden välein myös jatkossa. Seuraava tilaisuus on vuorossa jo keskiviikkona 1.6. – isäntäkumppanina tällä kertaa Fujitsu. Merkkaa päivä valmiiksi kalenteriin, ilmoittautuminen avautuu toukokuun ensimmäisellä viikolla!