Uutta kasvua Microsoft-kumppaneille – kokemuksia Futuricen, Microsoftin ja IAMCP Finlandin P2P-verkostoitumistilaisuudesta

 Uutta kasvua Microsoft-kumppaneille – kokemuksia Futuricen, Microsoftin ja IAMCP Finlandin P2P-verkostoitumistilaisuudesta

 

Suomen Microsoft-kumppaniyhdistys IAMCP järjesti syyskuussa yhdessä Microsoftin ja Futurice Groupin kanssa Microsoft-kumppaniyrityksille suunnatun Partner-to-Partner (P2P) -verkostoitumistilaisuuden. Sen tavoitteena oli löytää konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia Futuricen ja tilaisuuteen osallistuneiden Microsoft-kumppaniyritysten kesken, ja siten avata uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen mm. Data & AI, Power Platform, Modern workplace sekä Cloud infra -osa-alueilla.

”Tämä verkostointitapahtuma oli ensimmäinen, minkä Futurice järjesti yhteistyössä IAMCP:n ja Microsoftin kanssa. Se antoi meille mahdollisuuden esitellä meidän yritysperheen toimintaa Azure-maailmassa muille Microsoft-kumppaneille ja löytää uusia yhteistyökumppaneita. Tilaisuuteen osallistui 18 eri yritystä ja jatkoimme 11 eri yrityksen kanssa keskustelua 1:1 tapaamisissa. Tavoitteemme ylittyi tämän osalta ja olemme jo sopineet yhteistyöstä uusien kumppanien kanssa. Uskonkin, että tällä ponnistuksella on pitkälle kantavia vaikutuksia”, kertoo Jasu Jaranka, Partnership Development Director, Futurice Oy.

IAMCP Finlandin yksi tärkeimmistä tavoitteista on tukea jäsenyritystemme kasvua auttamalla löytämään oikeita kumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen. P2P-tilaisuudet, jotka toteutetaan aina yhden isomman tilaisuutta isännöivän Microsoft-kumppanin eli ns. ankkurikumppanin kanssa, ovat osoittautuneet erinomaiseksi keinoksi tähän. Järjestämme jatkossa lisää P2P-tilaisuuksia ja seuraava onkin tulossa jo talven aikana – pian ilmoitamme pääkumppanin.