Bisnekselle kasvuvauhtia uusien Microsoft-kumppanuussuhteiden avulla – Fujitsun, Microsoftin ja IAMCP Finlandin verkostoitumistilaisuus

 Bisnekselle kasvuvauhtia uusien Microsoft-kumppanuussuhteiden avulla – Fujitsun, Microsoftin ja IAMCP Finlandin verkostoitumistilaisuus

Suomen Microsoft-kumppaniyhdistys IAMCP järjesti 1. kesäkuuta yhdessä Microsoftin ja Fujitsun kanssa Microsoft-kumppaniyrityksille suunnatun Partner-to-Partner (P2P) -verkostoitumistilaisuuden.

Iltapäivän aikana tunnusteltiin konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia Fujitsun ja tilaisuuteen osallistuneiden Microsoft-kumppaniyritysten kesken. Erityisinä teema-alueina näissä tunnusteluissa oli konsultointi/ asiantuntijapalvelut, Data ja analytiikka, sovelluskehitys- ja ylläpitopalvelut sekä loppukäyttäjäpalvelut (Modern Workplace). Fujitsulaiset esittelivät ensin omia tarpeita ja strategiaa jonka jälkeen aiheita syvennettiin kahdenvälisissä keskusteluissa neljässä eri ketjussa.

”Fujitsun strategiassa kumppanoituminen on ollut tärkeää jo pitkään ja teemmekin hyvin monissa hankkeissa yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyö on myös joissain tapauksissa auttanut kumppaniamme kansainvälistymisessä.

Konkreettisista hankkeista keskusteleminen oli erittäin hyödyllistä ja saimme alkuun useita uusia kumppanuuksia. Tilaisuus oli tunnelmaltaan erittäin mukava ja tuloshakuinen.

Olemme erittäin mielellämme mukana IAMCP:n toiminnassa tulevaisuudessakin ja uusi kumppanitapahtuma on jo kaavailuissa” kertoi Mauri Mikkonen, myyntijohtaja Fujitsun pilvi- ja sovellusmyynnistä.

<<<Ilmoittaudu seuraavaan, Innofactorin ja IAMCP:n 31.8. pitämään, partner-to-partner -tapahtumaan>>>