IAMCP ja TietoEVRYn verkostoitumistilaisuus ke 17.2.2021 kello 15 alkaen

IAMCP Finland järjestää yhdessä Microsoftin ja TietoEVRYn kanssa keskiviikkona 17.2. klo 15.00 alkaen virtuaalisen Partner-to-Partner verkostoitumistilaisuuden, jossa tarkoituksena on löytää yhteistyömahdollisuuksia muiden Microsoft-osaajakumppaneiden kanssa, ensisijaisesti Azure-painotteisiin asiakastoimeksiantoihin.

Tilaisuuden alussa kello 15-16 TietoEVRY kertoo, millaisia kumppanuuksia he etsivät ja mitä he pystyvät tarjoamaan kumppaneille. Tämän jälkeen jakaudutaan 1:1-keskusteluihin, johon voit erikseen rekisteröityä mukaan ilmoittautumisen yhteydessä.

1:1-keskustelussa (15 min) yritykselläsi on mahdollisuus tunnustella yhteistyömahdollisuuksia TietoEVRYn kanssa.

TietoEVRY

TietoEVRY luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Se on digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidensa eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan yhtiön onnistumiselle. Noin 24 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa.

TietoEVRY tekee päivittäin töitä suurimpien yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaiden kanssa mm. datan hyödyntämisen kypsyyden kasvattamisessa, data-ohjautuvuuden kehittämisessä, data-alustojen rakentamisessa ja ylläpitämisessä, sekä jatkuvaluonteisessa data- ja analytiikkakehittämisessä.
Yhtiö pyrkii rakentamaan yhä vahvempaa verkostoa data-osaajista ja muodostamaan siten kilpailukykyisen, riittävän suuren yhteenliittymän tukemaan suurimpia, merkittävimpiä suomalaisen yhteiskunnan toimijoita.

TietoEVRYn Cloud, Data & Insight -liiketoiminta hakee kumppaneita Microsoft-ekosysteemistä alihankinta-, yhteenliittymä- tai tuoteyhteistyöhön. Yhtiön asiakkaiden tarpeiden kasvu on voimakasta mm datan hallinnan, dataan liittyvien pilviteknologioiden hyödyntämisen sekä APIen ja integraatioiden rakentamisen osilta Microsoft Azure -alustalle.

TietoEVRYn asiakastoimeksiannot tarvitsevat:

  • Vahvoja datan hallinnan neuvonantajia, data-arkkitehtejä, datainsinöörejä, datatieteilijöitä, API- ja integraatiokehittäjiä ja informaatioarkkitehtejä suunnittelemaan pilvipohjaisia data-ratkaisuita ja teknisesti tukemaan asiakastoimituksia.

    Näiden roolien osaajat tarvitsevat vahvaa käytännön kokemusta ja ymmärtämystä Microsoft Azuren data-liitännäisistä komponenteista. Yhteistyömalli voi vaihdella asiantuntijatiimien kohdalla alihankinnasta yhteenliittymiin, ja lyhyemmistä toimeksiannoista pidempiin.

  •  Toimialakohtaisia, datatieteeseen tai älykkääseen datan hyödyntämiseen keskittyviä, koneoppivuutta tai muita tekoälyratkaisuita hyödyntäviä tuoteratkaisuja.

    Siten myös tuote-, ratkaisukomponentti- ja palveluyritykset ovat TietoEVRYlle kiinnostavia kumppaneita.

1:1 keskustelu

1:1 keskustelussa yritykselläsi on mahdollisuus esitellä tarjoamaanne ja avata keskustelu yhteistyömahdollisuuksista TietoEVRYn kanssa. 1:1 keskustelulle varataan aikaa 15 minuuttia ja sen ajankohta sovitaan erikseen.

Osallistu virtuaalisesti

Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Saat Teams-linkin tilaisuuteen 16.2.2021 mennessä.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tapahtumaan.