Hallitus

IAMCP Finlandin hallitus valittiin vuosikokouksessa 15.3.2021

Marika Kotola

Marika Kotola, hallituksen puheenjohtaja

Executive Advisor, Sovelto Oyj
LinkedIn

Sovelto auttaa yksilöitä ja organisaatioita synnyttämään uusia kyvykkyyksiäja ja rakentamaan voittajatiimejä moderneja oppimisratkaisuja hyödyntämällä. Sovelto on osa kansainvälistä Leading Learning Partner Association -verkostoa (LLPA), jossa kehitetään ja tuotetaan globaalisti oppimiseen uusia innovaatioita.

Marikan intohimo työssä kulminoituu kyvykkyyksien johtamiseen organisaatioissa. Voittavat kyvyykkydet eivät rakennu itsestään, ne synnytetään ja muutos tehdään oppimalla! Tehokkaimmin Marika palautuu hektisestä arjesta äänikirjojen parissa. Sekä kehittymiseen että jännitykseen nälkään löytyy joka päivälle kuunneltavaa ja samalla tulee puuhailtua vaikka puutarhassa.

marika.kotola@iamcp.fi
+358 400 737 753

Tommi Hyyrynen

Tommi Hyyrynen

Leanware Oy
LinkedIn

Tommin digiuskovaisuus alkoi vuosituhannen vaihteen dot.com -buumista. Hänellä on 20 vuoden kokemus it- ja ohjelmistoalan yrittäjyydestä, johtamisesta, liiketoiminnasta ja projekteista. Vapaa-ajallaan Tommi viettää aikaa ihanien tyttöjensä kanssa, lukee, pelaa golfia ja kiekkoa sekä uskoo edelleen Saipan nousuun.

tommi.hyyrynen@iamcp.fi,
+358 40 525 4211

Risto Lahi

Risto Lahi

Product Marketing Manager
LinkedIn

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla.

Risto on työskennellyt tuote- ja digimarkkinoinnin rooleissa viimeiset kahdeksan vuotta. Ristoa inspiroi markkinoinnin uusien teknologioiden ja analytiikan hyödyntäminen, sekä onnistuneiden kampanjoiden suunnittelu. Vapaa-ajalla Risto ulkoilee ja pelaa salibandya, nykyään tosin vauvauinti on se ainut aktiviteetti mitä saa vielä harrastaa – siitäkin Risto taitaa tykätä jopa enemmän kuin vauva.

+358 40 162 4684

Jan-Christian Lehtinen


LinkedIn

Esittely tulossa.

Eetu Roponen

Eetu Roponen

Business Manager, Arrow ECS Finland.
LinkedIn

Arrow ECS on globaali teknologiayritys, joka tuo markkinoille eri teknologiatoimittajien innovatiivisia IT-ratkaisuja selkeyttämään monimutkaisia liiketoimintahaasteita.

Lähes 10 vuotisen ICT-uransa aikana Eetu on ollut monessa mukana, mm. konsultoimassa Suomen johtavien palveluntarjojayritysten teknologiaportfolioita ja digitalisoimassa eri organisaatioiden liiketoimintaa. Tällä hetkellä päävastuuna on Arrow ECS Finlandin Microsoft liiketoiminnan johtaminen.

Vapaa-ajalla tämä pääkaupunkilaistunut savolainen juoksee joko pienen tyttärensä tai jalkapallon perässä. Myös pienemmät pallot, kuten jääpallo ja tennispallo pitävät miehen liikkeessä.

eetu.roponen@iamcp.fi
+358503636276

Anna Sahinoja

Anna Sahinoja

Tuoteryhmäpäällikkö, Tieturi Oy
LinkedIn

Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä ja alan monipuolisin toimija, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta sekä on ruotsalaisen tytäryhtiönsä, Informator Utbildning Ab:n, kanssa Pohjoismaiden suurin ICT- ja projektikouluttaja.

Anna innostuu digitaalisaation tarjoamista mahdollisuuksista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus ICT-alalta, ensin markkinoinnin ja viestinnän puolelta ja sittemmin koulutuksesta. Annan sydän sykkii kehittymisen mahdollistamiselle. Töissä hän auttaa asiantuntijoita ja organisaatioita kehittymään, vapaa-ajallaan hän on mukana mahdollistamassa muista maista tulleiden nuorten kotiutumista tervetulleeksi osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

anna.sahinoja@iamcp.fi,
+358 50 598 2070

Kari Tuisku

Kari Tuisku

Toimitusjohtaja, DB Pro Oy
LinkedIn

DB Pro optimoi asiakkaiden SQL Server -alustoja niin Suomessa kuin maailmallakin SQL Governor -tuotteen kansainvälisesti patentoidun AI-pohjaisen menetelmän avulla tuottaen jopa 50% kustannussäästöt.

Karilla on noin 30 vuoden tausta ICT-alalta tuote- ja palveluliiketoimintojen johtorooleissa pääosin Nokialla ja Microsoftilla ennen DB Prota. Vapaa-aika kuluu kuntoillen sekä perheen yhteisten harrastusten, purjehduksen, hiihdon ja mökkeilyn parissa. Myös musiikki eri muodoissaan on lähellä rumpali-Karin sydäntä.

kari.tuisku@iamcp.fi
+358 50 3131708

Ilona Wahlström

Ilona Wahlström

Asiakasvastaava, Crayon Oy
LinkedIn

Me Crayonilla autamme organisaatioita laajasti ohjelmisto-omaisuuden optimoinnissa sekä pilven hallintaan ja hankintaan liittyvien haasteiden ratkaisemisessa. Myös pilven käytössä piilee yli- tai alilisensoinnin vaara, joten oikeilla sopimusmalleilla voit säästää huomattavan summan.

Ilonalla on pitkä kokemus Microsoft yhteistyöstä ja kumppaneiden kyvykkyyksien kasvattamisesta. Vapa-aika kuluu sekä urheillen että vanhaa 100 vuotiasta hirsitaloa remontoiden.

ilona.wahlstrom@iamcp.fi