Lisää kasvua Azure-yhteistyöhankkeilla – verkostoitumistilaisuus 24.9.2020

Microsoftin osaajakumppaniyhdistys IAMCP on mahdollistaja, jonka tavoitteena on tukea jäsenyritysten kasvua auttamalla kumppaneita luomaan yhteistyömahdollisuuksia Microsoft-ekosysteemissä.

Solitan verkostoitumistilaisuus to 24.9.

IAMCP Finland järjestää yhdessä Microsoftin ja Solitan kanssa torstaina 24.9 klo 16.00 alkaen Solitan tiloissa (Eteläesplanadi 8, Helsinki) Partner-to-Partner verkostoitumistilaisuuden, jossa tarkoituksena on löytää yhteistyömahdollisuuksia muiden Microsoft-osaajakumppaneiden kanssa, ensisijaisesti Azure-painotteisiin asiakastoimeksiantoihin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Solitan fokuksessa ovat nyt erityisesti kumppanit seuraaviin:

  • tekniset Azure-konsultit osaksi Solitan asiakastiimejä rakentamaan asiakkaan alusta- ja sovellusratkaisuja
  • senior-tason osaajat erityisesti M365, Security, Networking osa-alueille
  • ylläpitoasiantuntijat.

Solita on teknologia-, data- ja designyritys, joka työllistää lähes 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Solitan omaa osaamista täydentää Friends of Solita -verkosto, joka koostuu yrityksistä ja freelancereista, ja tavoittaa tuhansia alan ammattilaista Suomessa ja ulkomailla.

Tilaisuuden aluksi Solita kertoo, millaisia kumppanuuksia he etsivät ja mitä he pystyvät tarjoamaan kumppaneille. Esittelyn jälkeen jakaudutaan 1:1 keskusteluihin Solitan kanssa. Keskustelussa syvennytään tarkemmin mahdolliseen yhteistyömalliin. Voit ilmoittautua tilaisuuteen myös osallistumatta 1:1 keskusteluun.

Valmistautuminen 1:1 keskusteluun

Saat halutessasi IAMCP:ltä sparrausapua 1:1 keskusteluun valmistautumiseen. Keskustelu antaa enemmän, kun kumpikin osapuoli on valmistautunut.

Osallistu paikan päällä tai virtuaalisesti

Tilaisuus järjestetään Solitan tiloissa Helsingissä (Eteläesplanadi 8, Helsinki). Voit halutessasi osallistua myös etänä.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tilaisuuteen